Андреа булка в Париж

Балканската звезда Андреа бе в Париж за няколко дни, в компанията на своят фотограф Tibor Golob, който е работил с едни от най-популярните личности в световен мащаб.

Докато беше в Париж, Андреа успя да заснеме няколко булченски рокли, които са на бранда „Sanjska Oblekla„. Красивата Андреа позираше пред обектива на Tibor Golob, а съвсем скоро се очаква да станем свидетели на ефектни кадри под Айфеловата кула, както и на други локации в Париж.

Жителите и туристите на столицата на Франция не отлепиха погледите си от красивата българка, която винаги е привличала вниманието на всички, с всяка своя поява.

https://www.instagram.com/p/CRlIqqfgWOu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

https://www.instagram.com/p/CRi7TVtAXHF/?utm_source=ig_embed

В социалните си мрежи, Андреа сподели ефектни видеа, които се радват на огромна гледаемост и куп положителни коментари от меломаните и почитатели, които споделят, че Андреа изглежда повече от перфектно.

Феновете на балканската звезда споделят, че нямат търпение да видят и чуят новите проекти на своята любимка и се надяват, много скоро Андреа да ги зарадва с нови хитове, каквито само тя може да направи.

Съвсем скоро, в последният ден на месец август, Андреа ще бъде жури на дългоочакваното събитие Мистър България 2021, заедно със Златка Райкова, Николета Лозанова, Енджи Касабие и други. Именно на събитието, Андреа ще изпълни един от най-големите си международни хитове „Vitamin„. На събитието ще бъде и създателят на „Vitamin“ – Adrian Sina от група Akcent.

https://www.instagram.com/p/CRlIqqfgWOu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *