Анита Мейзер спала с момче едва 11-годишна! Айше погребала трима мъже в живота си

Осъдената за убийството на мъжа си Николай Димов със свински опашки варненска секс бомба Анита Мейзер е погребала общо трима мъже, с които е имала интимни отношения. Това разказа криминалист, провеждал разпити със ситната ромка след ареста й миналото лято, научи HotArena. 

Наскоро Мейзер бе вкарана за 4,5 години в затвора, след като съда прие, че смуглата сексбомба е убила по непредпазливост съпруга си – културиста Николай Димов, връзвайки го със свински опашки за китките, крайниците и врата по време на перверзна любовна игра. Близките на загиналия Николай обаче са на мнение, че убийството не е случаен инцидент, а предварително планирано криминално престъпление от Анита, която имала и съучастници.
Съмненията на роднините на Николай Димов се споделят и от разследващите убийството на културиста. Те обаче не успяха да открият следи от присъствие на мъже в апартамента на Мейзер във Варна, тъй като ромката старателно чистила с препарати близо 3 часа жилището, преди да съобщи в полицията, че някой е убил мъжа й.

Преди години загинал предишния й съпруг Живко Желев, от когото варненката има дъщеря. Странното е, че първият мъж на Анита Мейзер загинал от сърдечна недостатъчност, след като приел някакви хапчета малко след като се оженил повторно за домашната й прислужница. След мистериозната смърт на екс съпруга на Анита Мейзер, тя емигрирала в Америка заедно с щерка си, където се залюбила с баровеца Марк, който също починал при доста странни обстоятелства.

Според признанията на Анита Мейзер, тя била пристрастена към екстремния секс и го практикувала от 11-годишна. По този начин смуглата сексбомба опитала да обясни на криминалистите защо се е налагало да връзва мъжа си Николай със свински опашки. Анита разказала, че загубила девствеността си в 6-и клас, която й била отнета от варненски китарист.Китаристът бил гадже с Анита повече от година, преди да почина в катастрофа на 1 май.

Според информция, с която „Уикенд“ разполага и която вече е била тиражирана във вестника, Анита Мейзер е била обладана от жестока ревност към Николай, тъй като го е подозирала, че спи с нейната дъщеря Джули. Докато Мейзер е в България, а щерка й в Лас Вегас, Николай заминава за Америка, уж за да се явява на състезания по културизъм. Той се настанява в жилището на доведената си дъщеря във Вегас и ако се вярва на упорития слух, който обхожда Варна, между двамата пламват сексуални искри.

По време на делото лъсна и още един любопитен факт – дамата е от ромски произход и не се казва Анита Мейзер, а Айше. По време на възродителния процес, през 1987 г., тя е преименувана и така се сдобива с името Анита, с което е записана и в паспорта си. „Много се срамувам от произхода си, хората не обичат циганите”, изхлипа осъдената за убийство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. бат Сали

    Хайде кафа с цигански истории! На кого му пука на колко години и с кого се е шибала цингарелата?!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *