Антония Петрова пусна корем

Антония Петрова напоследък е пуснала корем, показаха снимки на блондинката от плажовете на гръцките острови, видя HotArena.

Мис България 2009 никога не е имала проблеми с килограмите и често става обект на завист, когато се хвали, че може да яде, колкото си иска, но не и да пълнее. На всичкото отгоре дори не се налагало да спортува, за да поддържа добра форма. При нея всичко било ген.

Но ето, че идва момент, в който вредните навици започват да дават своето негативно отражение дори и върху дами като Антония. Миската, която сравнително наскоро роди първия си син Благовест, когото нарича Бест, е все така слаба, както и преди, но вече има издуто и отпуснато коремче. То виси над ръба на нейните къси панталонки и разваля впечатлението от иначе хубавата й фигура. 36-годишната майка на момченце споделя, че мъжът й – Ивайло Батинков, е виртуоз в кухнята и обича да я глези с всякакви специалитети. Но, както се вижда от снимката, ако госпожата иска да продължава да изглежда като Мис България, ще трябва да започне да прави поне коремни преси.  

Издутото коремче на младата майка не пречи на семейството да си изкарва идеално цяло лято. Преди дни Тони се похвали, че дори и през септември продължава да се радва на благините на южната ни съседка. „Семейство Батинкови плаваме с ветроходна яхта в Гърция, из островите Самотраки, Лимнос и Тасос! Капитани Антония и Ивайло Батинкови! А пък Бест Батинков е най-безстрашният морси Лъв”, похвали се Антония,писа Уикенд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *