От кои зодии са най-умните жени?

Няма какво да се лъжем. Физическата красота е важна, но на мъжете им „спира дъха“ при срещата с умни и уверени жени.

Когато става дума за астрология имаме класация и в тази насока. От кои зодии са най-умните жени?

Овен

Отличават се с проницателност. Като тийнейджърки се опитват да завоюват доверието и да получат монопола в отношенията със своите връстници. Отдава им се с лекота. Жените, родени под този знак, достатъчно леко и просто поемат лидерската позиция, и това им харесва. Никак не се интересуват, че това бие по мъжкото самолюбие. Те са издръжливи и имат висок жизнен потенциал. Могат да се заемат с трудни задачи, дори когато това са типично мъжки дела. Единственият недостатък на дамите Овен е тяхната наивност, независимо от факта, че са агресивни към останалите, когато се сблъскат с лъжа или несправедливост, изпадат в ступор. Но не мислете, че не реагират, когато се окопитят – могат да извършат чудеса. Те са уверени и никога не могат да бъдат сломени под ударите на общественото мнение.

Скорпион

Жената Скорпион, от мига на раждането си до края на живота си, знае, че е различна. И колкото и да е изненадващо, тя не действа с коварство и хитрост. Те имат силно изразена интуиция, а това им помага да разгадаят всеки човек, с когото общуват. Жената Скорпион може веднага да разпознае измамника, подлеца. И освен това да отмъсти за несправедливостта. Готова е да чака търпеливо за своя реванш.

Козирог

Дори като деца са различни. Докато останалите са просто деца, момичето Козирог е сериозно, мислещо, спокойно. Поради тази причина няма много приятели, но пък онези, които я познават я боготворят. Намират много лесно общ език с противоположния пол. Винаги контролират емоциите си и никога няма да видите или чуете жена Козирог да сплетничи, да режисира конфликти. Не могат да бъдат притворни и капризни, а това привлича мъжете като магнит.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *