АСТРОСЪВЕТ! Днес или не започвайте нищо, или го свършете докрай

20-ят слънчев ден е свързан с победата. Той е един от най-активните за правото дело и време за разобличаване на злото. На делата, които се започнат днес, е необходимо да има пълна отдаденост, пише астрологът Ивелина Пенчева.

„Трябва всичко да се довежда до край. Да се води борба за справедливост, но по честен начин. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Добре е да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и за работа със земята. Това е ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо“, добавя астрологът.

„Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е в този ден да се купят обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Хубаво е да се помолите на предците и да поискате помощ и закрила, особено за дома и семейството“, съветва Ивелина Пенчева.

„Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се изобщо по-малко да разговаряте. Малко да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да лентяйствате, да се подстригвате. Недопустими са шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа“, предупреждава астрологът.

„За предпочитане е пикантна храна, кореноплодни. Нежелателна е употреба на алкохол. Да не се яде свинско и сладко. Да не се яде по много. Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове“, добавя Ивелина Пенчева.

„Само тези сънища са значителни, в които има битки, оръжие, метал, остриета. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари – знак да разрешаване на трудни ситуации“, добавя астрологът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *