Баба Ванга с уникалната билкова рецепта за отслабване!

Всеки, който иска да има стройна фигура и да не се сблъсква след това с омразния йо-йо ефект, може да изпробва тази билкова рецепта.

Българска пророчица баба Ванга е давала съвети на хората по всякакви въпроси, включително за лечението с билки. Билката, която десетки българи са опитали по препоръка на Ванга, се казва омайниче. Тя препоръчвала омайничето като най-добрата билка за отслабване.

Омайничето представлява многогодишно тревисто растение, което се среща в сенчести тревисти места на територията на цяла България.

Съществуват четири вида омайниче: червено, ручейно, родопско и градско.

Според баба Ванга е добре да сложите във вряла вода 100 грама омайниче за пет минути. Cлeд ĸaтo изтинe, ce пpeцeждa и ce oбливa тялoтo cлeд дoбpo изĸъпвaнe. Oбливaнeтo ce пpaви 3 пopeдни дни, a вeчep ce пиe пo 1 ч.ч. зaпapĸa oт мaтoчинa. Щe бъдeтe yдивeни oт бъpзия eфeĸт нa тeзи бaни!

Процедурата се повтаря в продължение на три дни.Може да го правим след това до теглото, което желаем да стигнем, като на всеки три дни правим ден или два почивка.

Изсушените корени на омайничето притежават обезболяващо, антисептично и тонизиращо действие.

Омайничето е добре да се използва от хора, които имат проблеми с храносмилането, диария, хемороиди, както и главоболие, кашлица, безсъние.

Билката е много полезна и за хората, които имат проблеми със съня или страдат от липса на апетит. Външно билката може да се използва и при възпаление на клепачите или възпалени венци.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *