Благоевградската съдийка Румяна Митева събра роднини и приятели за абитуриентската на дъщерята Йоана

Благоевградската съдийка от Административен съд Румяна Митева- Насева и съпругът й Борис Насев събраха роднини и приятели на празнично тържество по случай завършването на дъщеря им Йоана. Партито се състоя на терасата на популярно заведение, която бе подобаващо украсена. Абитуриентката беше неотразима в бутикова тъмносиня рокля, с разкошна бродерия на деколтето и раменете. Буйната й коса бе прибрана в класически кок, а за грима се погрижи Ивана Лардева, дъщеря на известния благоевградски футболист. В същата цветова гама бяха и тоалетите на майката  и бабата на абитуриентката, които сияеха от щастие.

Гостите от Благоевград, Петрич, Сандански и София бяха впечатлени от стилното парти, на което всичко беше изпипано в унисон с празника, като дори и бутилките бяха със специални етикети, посветени на абитуриентската вечер. Кавалер на Йоана беше нейният приятел, който ще я съпроводи и по червения килим на абитуриентския бал на 25 юни на възпитаниците на Езиковата  и Математическата гимназия.

Йоана Насева завърши с отличие френската паралелка в Езикова гимназия и е решила да продължи по пътя на мама – ще кандидатства право в Софийския университет с оценките от матурата.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *