Виждате определено число постоянно? Ето какво означава

Често се случва, и то на мнозина, пред очите им да се мяркат все едни и същи циври, било то на часовника, на вратата на офис, на табелата на кола или автобус. Какво ли е значението им?

Нумеролозите са категорични, че с тези странни съвпадения Вселената се опитва да ни каже нещо. Ето какво е тяхното мнение за различните числа, които ни се натрапват продължително време.

Цифра 1 Единиците символизира първенството, тъй като е първа сред всички останали. Ако ви се мяркат предимно единици, то имате изявени лидерски качества и хората нямат нищо против да ви следват. Използвайте тази воя дарба за добри цели.

Цифра 2 Това е числото на равновесието и партньорството. То ни помага да не забравяме, че всичко е с черна и бяла страна. Според запознати, числото е негативно. Ако тази цифра ви се мотае непрекъснато пред очите, то значи е време да спрете да гледате на нещата само от лошата има страна.

Цифра 3 Тройката се счита за сакрално число. Тя олицетворява триединството, познато от християнството – Светата троица, трите подаръка за Христос от влъхвите, три предателства на Петър, три дни преди възкресението и др. Предполага се, че привличането на вниманието ви към тази цифра, ви говори, че всичко в живота ви се управлява от божествена сила.

Цифра 4 Четворката се свързва със Земята, с четирите посоки на света, справедливостта и хармонията. Вероятно често повтарящата се 4-ка сигнализира, че трябва не само да говорите, но и да направите това, за което говорите.

Цифра 5 Брака, любовта и здравето символизира петицата. Ако тя непрекъснато е пред погледа ви, ще се радвате на хармония в живота си.

Цифра 6

Тя е символ на равновесието и хармонията. Скорошна почтеност и красота очаквайте в живота си. Със сигурност ще обновите знанията си и ще ги споделите с останалите, а това ще накара живота ви да стане по-разноцветен и забавен.

Цифра 7

Цифрата се възприема като магическа. Тя може да е предвестник както на неприятности, така и на щастливи моменти. Добре е да се вгледате в себе си. Интуицията ще ви помогне да разкриете тайна, която нищите от доста време.

Цифра 8

Осмицата се асоциира с баланса, силата и стабилността. Очаквайте скоро да ви застигне щастие, ако често се срещате с това число.

Цифра 9

Това е числото на мъдростта, магията и властта. Очаквайте скоро трудности, които ще обогатят житейския ви опит.

Цифра 10

Числото е символ на пълнотата и чистотата. Властта, законът и редът се свързват с него. Вероятно скоро ще завършите нещо, което е важно за вас,

Цифра 11

Това число често се свързва с хаоса, бунта и конфликта. То подсеща за ново начало, път или работа. Ще успеете, само ако се потрудите достатъчно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *