Вижте какви ги върши бившият мъж на Ани Салич след раздялата

Бившият съпруг на Ани Салич най-накрая си намери половинка. След близо 5-годишна раздяла, тв продуцентът вече не крие, че има нова жена до себе си и връзката им е сериозна.

Макар Бранко да се стремял да бъде дискретен, партньорката му въобще не се криела. Тя редовно му звъняла, наричайки го с нежни имена, а публично му се обяснявала в любов пред познати и приятели.

Същевременно бившият мъж на Ани Салич не й отмъщавал, че го е напуснала, а се грижел всеотдайно за децата им. Синът им Лазар, който е студент първи курс, е изцяло на негова издръжка, а дъщеря им Хана, която още е ученичка, редовно нощува в неговия дом по няколко пъти на седмица, пише „Ретро”.

Ани и Бранко също се чували редовно, но най-вече по делови въпроси. Никой от тях не разпитвал другия за личния му живот и се радвали на чудесни отношения.

Припомняме, че през 2017 година новинарката окончателно изгони мъжа си от семейното жилище. Тогава съседите им станаха свидетели на грозна сценка, в която Ани лично изнасяла куфарите му с багаж към колата. Тогава журналистката, която носи фамилията на мъжа си от 20 години остана в апартамента им в „Манастирски ливади”, а мъжът й се премести в старото им жилище в „Овча купел”.

Агонията между двамата започна преди 5 години, когато се заговори, че Бранко не е верен на жена си и редовно й кръшка с колежки от Би Ти Ви. Дори преместването на водещата в Нова телевизия и свалянето на брачната халка не успяха да го върнат в пътя.

Тогава Ани не коментира нито раздялата, нито сваленият пръстен, но към днешна дата не крие, че е разведена жена. Дори намеква, че има нов човек до себе си и то от доста време.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *