Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идната седмица астрологическите влияния ще са позитивни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. За да се възползвате от тях, съсредоточете се върху определена цел, помислете какви стъпки трябва да предприемете и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване.

Телец
Седмицата бележи началото на вълнуващ период, пред който пред вас ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване на някои аспекти от всекидневието ви. Някои от вас ще обмислят дали да учат, или да развиват професионалните си умения.

Близнаци
Периодът ще се окаже благоприятен за развитието на отношенията ви с околните, но и за вътрешния ви свят, за мислите и чувствата ви. Казано накратко, ще имате добро настроение и ще гледате позитивно на всичко случващо се.

Рак
Добре ще е да си напомняте, че проблемите често не са такива, каквито изглеждат. Може би трудностите всъщност са възможности. За да се възползвате от тях, по всяка вероятност ще трябва да се поразмърдате малко и да се задействате.

Лъв
Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да бъдете себе си и да правите онова, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще станете душата на компанията.

Дева
Най-сетне ще може да си отдъхнете от стари дела, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да изпълните някаква неотложна задача, да приключите нещо у дома или сте имали трудности в общуването с партньора. Вече ще ви бъде по-леко, тъй като ще завършите започнатото и ще намерите разрешение на проблемите.

Везни
Идната седмица се очертава да е особено благоприятна за вас. Възможно е успешно да положите ново начало в някаква област от живота си, да смените курса или всичко, което подхванете, да се случва лесно и без усилия. Казано накратко, късметът ще е с вас.

Скорпион
Сега бихте могли да се освободите от всички неща, които не са ви нужни, или от такива, които спират развитието ви. Ако осъзнаете, че старото трябва да си отиде, за да дойде новото, това своеобразно изчистване ще се случи по-лесно и ще имате подкрепата на звездите.

Стрелец
За да не прахосвате напразно енергията си, добре ще е да не действате едновременно в много направления. Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях. Успеете ли да го направите, резултатите ще бъдат удовлетворяващи, включително и във финансово отношение.

Козирог
Задаващата се седмица ще е особено успешна за вас в професионално отношение. Може да получите възможност за развитие, да ви повишат или просто събитията да се развиват във ваша полза. Периодът е чудесен за нова работа или за започване на нов проект, а също и за действия в посока на усъвършенстването ви.

Водолей
През следващите дни ще се радвате на нови възможности. Може да се впуснете в приключения или да предприемете интересно пътуване. Ако сте имали трудности в миналото, ще видите как лека-полека нещата започват да се нареждат. Ще сте настроени да пробвате нови неща, да навлизате в непознати територии и най-важното – да учите.

Риби
Много от вас най-накрая ще изпитат облекчение от проблемите, които досега не ви даваха мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате реалистично на ситуацията и навярно ще добието по-голяма яснота за това какво ви предстои. Седмицата е особено благоприятна за нови начинания в бизнеса, за сключване на договори, за делови преговори и за финансови операции.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *