Вижте 5 признака как неангажиращата връзка може да се превърне в брак

Случайните запознанства могат да прераснат в неангажираща връзка. От всяка връзка обаче, дори в нея да не влагате особени надежди и намерения, може да се превърне в дълготрайна, истински отдадена връзка, дори в брак. Проучванията показват, че случайните срещи и неангажиращите връзки могат да имат негативни последици, като ниско самочувствие, депресия, но пък могат да бъдат и основа за благополучие, любов и щастие в бъдеще. Затова никога не игнорирайте знаците. Ако забележите някои сигнали, че връзката ви, макар и неангажираща, има потенциал да прерасне в нещо по-дълбоко и истинско, не ги неглижирайте. Кои са признаците, че случайната ви връзка, която поддържате без особени намерения за бъдещето може да се превърне в брак?

Вие сте луди един за друг
Този първи етап от всяка връзка може да е лъжлив и да ви подведе, но ако след преминаването на фазата на медения месец все още сте лудо влюбени един в друг, това е добър знак. Ако вие и партньорът ви правите всичко възможно, за да прекарвате всяка свободна минута заедно, това е добра основа, на която по-нататъшната ви връзка може да стъпи и да прерасне в нещо наистина сериозно.

Вие не си играете един с друг
Личи си, когато играете игрички и се правите на интересни и недостъпни. Ако обаче между вас с партньора ви не съществува фалш, а се държите напълно естествено един с друг, не мислите какво да кажете предварително или не се стараете изкуствено да се харесате един друг, това е признак, че сте искрени в отношенията си и не си играете.

Искате да се опознаете добре
Неангажиращата връзка може да прерасне в брак или в дълготрайна връзка, ако и двамата искате да се опознаете добре, да разберете всичко за другия и не спирате да изпитвате любопитство един към друг. Нито един от вас няма против да се срещне със семейството и приятелите на другия. Половинката ви се отнася любезно и учтиво с хората, които са важни за вас, а това означава много.

Щастието на другия за всеки от вас е приоритет
Когато в една връзка трайно се настани егоизмът, това е пречка за щастието. Единият от партньорите или и двамата гледат преди всичко собствения си интерес и комфорт. Това е рецепта за разпад на връзката. И обратно – ако за всеки от вас щастието на другия е от първостепенно значение, връзката ви има потенциал да се превърне в щастлив брак в бъдеще.

Умеете да взимате решения заедно
Невинаги това си личи от самото начало на връзката, но ако са се появили моменти, в които е трябвало да взимате решения заедно и сте успели много добре да се справите с тези предизвикателства като двойка, това е добър сигнал, че вие сте добър отбор заедно и мислите сходно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *