Вижте 5 секс сценария от сънищата и какво означават

Сънищата може да са нещо много забавно. Понякога ги помним в детайли с години, друг път ги забравяме за секунди. Но сънища със секс ни карат да се чувстваме странно, защото това е нещо много лично. Какво означава, ако сънуваме, че правим секс? Ето възможните сценарии и тяхното обяснение от психолозите:

1. С познат
Ако сънувате, че сте интимни с някого, когото познавате отскоро или пък не сте виждали отдавна, няма повод за съмнения в чувствата ви. Според психолозите това е просто знак, че го харесвате като човек.

2. С някой, който не ви е партньор
Ако сънувате, че си лягате с някой, който не е партньорът ви, помислете колко често сънувате подобни неща. Помислете и колко често правите секс в истинския живот. 

3. С шефа
Да сънувате, че мачкате чаршафите с шефа си или с колега е същото, като да сънувате в подобна роля приятел. Просто става въпрос за хора, които са наистина важни за вас, общувате често с тях и са неразделна част от всекидневието ви.

4. С човек от същия пол
Може би е странно, но не бива да се притеснявате. Този тип сънища, свързани със секс, са сред най-популярните. 

5. С омразен за вас човек
Може да ви се струва странно, но и това се случва често. Според психолозите вие всъщност търсите начин да се сближите с този човек и да коригирате отношенията си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *