ВИП Брадър нагласен! Печели Сашка или Даниел Петканов

ВИП Брадър е нагласен, а за победители се спрягат фолк певицата Сашка Васева или Даниел Петканов. Лудия репортер и певицата се водят за фаворити в шоуто, гласят конспиративни теории в мрежата, видя HotArena.

Според мълвата, сигурния победител Тото се е издънил жестоко с пиянските си изцепки и изблиците срещу шеф Петров. Несъмнено готвачът успява да изкара от равновесие всеки един от съквартирантите в шоуто, но врачанинът излезе съвсем извън релси.

Дузина съграждани на рапъра съжаляват горчиво, че го подкрепяха досега. И го определиха като „скрита лимонка и селянин”.
Сашка Васева от друга страна печели нови и нови симпатии. „Имам мисия и път към сърцата на хората. Те забравиха, че някога ме обичаха. Ще се преборя за любовта на българите. А това е дълъг процес, докато изтрия от съзнанието им всички свои изцепки от миналото”, заяви още Сашка Васева.

Безспорно, тя е сред любимците в Къщата и се утвърди като фин човек, с добро сърце.

Аналогична е ситуацията с Дани Петканов. Лудия репортер не влиза в конфликти, винаги го играе миротворец, а истински или нагласен, бракът му с Алекс Богданска го превърна в любимец на публиката.

Съвсем не толкова еднозначна обаче е ситуацията с Джулиана Гани. Силиконката накара в мрежата всички да подскочат, че не може да е толкова интелигентна.

„Едно време „Биг Брадър” разказа играта на Златка Димитрова. Сега галят с перце Джули. Има нещо гнило”, съскат злобари из форумите.

Приятели на блондинката обаче са категорични, че тя винаги е била умна и пълна отличничка. Просто досега не е имала случай да разкрие тази страна от характера си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *