Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област посети Индустриалната зона в Симитли

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков и кандидатът за народен представител Стефан Апостолов посетиха Индустриалната зона в Симитли. Заедно с тях бяха кандидатът за народен представител от Благоевград Елена Ташкова, кметът на Симитли Апостол Апостолов, областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и областният секретар на партията Даниела Савеклиева.
По време на обиколката те се запознаха с различните производства, разположени на територията на зоната, в която са базирани 11 предприятия и са разкрити над 500 работни места.
Росен Желязков обяви, че след старта на втората индустриална зона в Симитли през март вече има подадени документи от 6 фирми за закупуване на терени.
„Изграждане на икономически зони в страната е приоритет за ГЕРБ, защото това означава засилен интерес от инвеститорите и начин за повишаване стандарта на живот. Все неща, които в Симитли вече се усещат“, коментира водъчат на листата.


Според Стефан Апостолов във втората икономическа зона има възможност да се разкрият близо 2000 работни места. Стратегическото разположение на зоната ще даде тласък на икономиката не само на община Симитли, но и на цялата област, категоричен бе Ст. Апостолов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *