Възвръщенецът Ал. Аспарухов се отпуши за „Славата“ от третия опит, наставникът Вл. Димитров-Капело бесен

Втородивизионният „Струмска слава“ измъкна 1:0 срещу получилия служебна промоция за професионалния футбол тим на „Спортист“. За радомирци победата е трета предна в предсезонните проверки след 3:0 срещу „Кариана“ и 1:0 срещу „Септември“ /Сим/, с което поражението на старта на подготовката с 0:5 от ЦСКА 1948 остана само горчив спомен. Успехът обаче не хвърли в заблуда наставника Владимир Димитров-Капело, който се прибра бесен в съблекалнята.

„Вместо да вдигаме нивото, ние го сваляме. Поведението ни на терена нямаше нищо общо с предния двубой срещу далеч по-класния отбор на „Кариана“. Не би трябвало да допускаме такива елементарни тактически грешки“, недоволстваше специалистът. Срещу шоколадите от Своге се отпуши възвръщенецът Александър Аспарухов, който вкара единствения гол в самия край на спаринга от третия опит. Стражът на гостите отрази два последователни удара, преди да капитулира пред юношата на ЦСКА, който минутки по-рано изработи дузпа, но от бялата точка прати топката в гредата. Следващият спаринг на „Славата“ е утре срещу селекцията на безработните футболисти, водена от екстреньора на „Марек“ Румен Стоянов.

„СТРУМСКА СЛАВА“: Симеонов, Костов, Буров, Д. Мицаков, Граминов, Китов, Стоянов, Тункаров, Аспарухов, Б. Николов, Алзате /Др. Петков, Евгениев, Танев, Митков, Ганчев/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *