В леглото с неопитен мъж! Как да направим секса невероятен

Едва ли има човек, който да не обича секса и съпътстващите го куп красиви изживявания. Понякога обаче може да се окаже така, че имаме половинка, но човекът отсреща е неопитен в леглото. Преди да се отчаяте и да зарежете въпросната персона ще ви успокоим. Има точно четири прости правила, благодарение на които ще превърнете и най-неопитния човек в леглото в истинска секс машина. Ето и правила, които ще спасят сексуалния ви живот и дори ще го докарат до нови и неподозирани висоти:

Преди всичко – успокойте се!
Скромният опит или неговото отсъствие почти винаги се равнява на несигурност и вълнение и ако тези два фактора съвпадат, тогава качеството на секса значително се понижава. Повярвайте ни, неопитният любовник ще се изнерви от почти всичко – от това да свалите сутиена си до това да започне сексът. Има няколко начина да помогнете на човека да се справи с вълнението. Като начало не му се хвърляйте на врата (или върху…. мъжеството му) в първите минути на срещата, нека всичко се случи, когато той е готов за това. Спокойната интимна атмосфера ще благоприятства, ако започнете с целувки и докосвания. Не се фокусирайте върху предстоящия секс, това само ще направи партньора ви още по-нервен. Направи нещо неутрално, гледайте филм или говорете. Освен това помага да се отпуснете и например с чаша вино, но си струва да запомните, че алкохолът като цяло намалява чувствителността и възбудимостта, а също така може да доведе до проблеми с ерекцията, които никой от вас определено не би искал.

Вземете доминираща роля
Обществото ни казва: флиртът и сексът трябва да бъдат инициирани от мъжа, изразяващ от желание. Но ако мъж е неопитен в секса за него да направи първата стъпка може да бъде мъчително трудно. Вземете ръката му, целунете ги, поемете инициативата – свалете отговорността от плещите на притеснителния си партньор. Независимо от това е необходимо да се направи това деликатно и внимателно, за да не се смущава човека. Например, можете да го целунете и да се дръпнете леко от нео, позволявайки на мъжа да продължи и да взема всичко в свои ръце. Преместете коляното си близо до ръката му, което ще му позволи да ви докосва и т.н. Тоест, всъщност вие инициирате контакта, което позволява на мъжа да извърши някои конкретни действия, докато в същото време той все още доминира номинално. По време на секс можете също да заемете активна позиция, ако се страхувате, че мъжът няма да се справи с водещата роля. Позата „Ездачка“ е идеална за това. Жените я харесват, защото може сами да зададат темпото и да изберат най-подходящия ъгъл за проникване. А за мъжете това също е много възбуждаща поза, защото първо – отваря се зашеметяваща гледка към жената, нейното тяло, гърди и лице (а оттам и нейните емоции) и второ, защото в тази позиция не е необходимо да правят нищо.

Ръководство и подкана
Тази стратегия работи еднакво добре с всички мъже, независимо от техния опит. Проблемът със секса с неопитен мъж е, че той не знае какво да прави и в каква последователност. Той се тресе, движи се твърде бързо или бавно, докосва твърде плахо или обратно – грубо. За да увеличите шансове за добър секс, то помогнете на мъжа да разбере какво точно искате. Можете да направите това устно като използвате одобрителни думи и фрази, например „Да“, „Това е толкова добре“, „Продължавай“, „Не спирайте“, „Направете го отново“ или изрази, насочващи човека като „Да, тук“ “ Надолу, отгоре”,“ По-бързо” или пък „По-бавно”. Използвайте невербалните знаци: стенания, движения на бедрото и т.н.. Можете да поставите дланите на мъжете на онези места, в които искате да ви докосне. Искате той да ви държи за кръста? Ами просто сложете ръцете му там. Това ще му хареса! Същите вълшебни трикове с ръце могат да се използвате и по време на секс: ако искате партньорът ви да се движи по-бързо, сложете ръцете си на долната част на гърба му или на бедрата (ако избраната секс поза го позволява). Ако искате това да се забави – поставете ръцете си върху гърдите му или в областта на бедрата и леко го побутнете, за да забави темпото. На жена може да изглежда, че подобни трикове не работят, но за мъж това са най-добрите съвети, които му позволяват да е сигурен, че прави всичко както трябва.

Изразете желанията си открито
Мъжете (като всички хора по принцип) не знаят как да четат мислите на други хора. Това означава: ако искате той да разбере вашите желания, трябва да говорите за тях. По правило неопитен мъж добавя вълнение към несигурността дали сексуалното му желание е реципрочно. Най-добре е да говорите. Ако искате да правите секс с мъжа, то просто му го кажете. Това първо ще го освободи от страха му да не ви обиди с намеренията си и второ – ще ви помогне да се справи с натрапчивата идея, че желанието може да бъде едностранчиво.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *