Гоцеделчевският депутат Б. Боцев покорява със семейството си върхове в Пирин и Рила

Младият депутат от Гоце Делчев Богдан Боцев се отдаде на активно „ваканцуване“ с преходи из любимите си планини Рила и Пирин. Бившият заместник-кмет на Гоце Делчев събра цяла колекция запомнящи се фотографии от покоряването на най-високия връх на Балканите – Мусала, където се изкачи със своята съпруга Стоянка.
Богдан Боцев направи и преход през едни от най-красивите места в Пирин планина – Попово езеро, Безбог и най-високия гранитен връх на Балканския полуостров – Полежан. Там той се изкачи с по-големия си син Емил и с племенницата си Благовеста, за които това бе изключително преживяване. По време на похода народният представител и наследникът му бяха сред малцината ентусиасти, които нагазиха в кристалните води на Попово езеро.
След края на похода народният представител, който е отявлен любител на спорта и туризма още от ученическите си години, вече обмисля следващия маршрут, който ще е също в компанията на най-близките му хора. Междувременно Боцев разкри, че туризмът е неговият фитнес, с който поддържа добрата си форма.
СТОЯН МАНОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *