Деси Радева на театър с пола за 1300 лева

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, не е преодоляла манията си да пазарува маркови тоалети, въпреки че напоследък нямаше много поводи, за да ги облича. След дългата пауза, която Ген. Деси направи от светския живот, тя изненадващо се появи с държавния глава по време на посещението му във Варна миналия уикенд и отново събра погледите с визията си, пише вестник Ретро.

Първата дама и президентът изгледаха заедно мюзикъла „Човек от Ла Манча“ в изпълнение на Държавната опера – Варна. Представлението бе част от програмата по случай честването на 100-годишнината от основаването на Драматичния театър „Стоян Бъчваров“ в морската ни столица, на което всъщност Радев и жена му бяха специални гости. На събитието президентшата се появи облечена във вечната класика – черно и бяло. Силно впечатление обаче направи полата ѝ, втален модел с дължина под коляното, която завършваше с обемни къдрички. Оказва се, че тя е сред най-новите попълнения в марковия гардероб на първата дама. Полата е дело на любимата ѝ марка „Макс Мара“ и струва скандалните 795 долара, или 1321 лева. Шармантната долна част тя бе съчетала с изчистена черна блуза без ръкави. За да внесе малко цвят във визията си, Радева беше сложила дизайнерски велурени обувки в ярък цикламен цвят.

На снимките от събитието се вижда, че в последно време Деси е подновила и посещенията при своя личен коафьор – Любен Николов. Тя отново е изсветлила косата си почти до платинено русо, след като за известен период бе преминала в отбора на брюнетките и се носеше с по-карамелени нюанси. Очевидно Радева се възприема по-добре с изрусена коса, но дължината си никога не променя и от години залага на каре до раменете.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *