Екскметът на с. Кърналово Стоян Бойчев вдигна банкет за пенсионирането си, кметът на Петрич и местни управници бяха на тържеството

Дългогодишният кмет на с. Кърналово Стоян Бойчев събра колеги и приятели по случай пенсионирането си. Тържеството, което се състоя в местния ресторант, бе уважено от кмета на общината Димитър Бръчков и селските кметове. Сред гостите имаше и бизнесмени, които са били в партньорски отношения със Стоян Бойчев през 4-те му кметски мандата, два от които като кандидат на СДС и два като независим в периода 2003-2019 г. 


Дъщерите Надя и Любка

В негова чест бяха вдигнаха наздравици и отправени пожелания за здраве и благополучие. От името на община Петрич бившият кмет получи за подарък ваучер за екскурзия и колаж със снимки от кметския му период, а от  ПК „Струмешница“ му връчиха почетна грамота. Най-трогателният подарък беше специалният плакет с посвещение от неговата дъщеря Надя Бойчева, който просълзи гостите.

64-годишният Стоян Бойчев благодари на своите приятели и колеги за топлото отношение и подкрепа през всичките години, в които са били заедно. Макар и встрани от активната местна политика, той продължава да се интересува от проблемите на хората и се старае да помага според възможностите си, макар и да не е кмет. След като на последните местни избори не бе избран за кмет на с. Кърналово, Стоян Бойчев се зае с отглеждането на зеленчуци в домашната оранжерия.


Плакет, грамота и колаж бяха част от подаръците

„Сега се отдавам на пенсионерските години. С пенсионерите от клуба, който бе възстановен през моя мандат, си живеем много добре. Ходим на екскурзии в страната и чужбина, гостуваме на други пенсионерски клубове, последно бяхме в село Слатино, Берковица”, сподели пред репортер на „Струма“ Стоян Бойчев.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *