Елена и Бербатов се покриха! Вижте какво се случва в семейството

Димитър Бербатов и Елена Щилянова са се покрили, заминавайки в неизвестна посока за известен период от време. Очакванията бяха двамата да са на морето. Или по-точно в Слънчев бряг, където ветеранът има апартамент. Те обаче не са били нито там, нито в София, нито в Стара Загора, където Митко за кратко тренираше с местния Берое.

Източници на БЛИЦ СПОРТ съобщиха, че Бербатов и половинката му са били първо за една седмица в Париж и в Монако, където нападателят игра преди време. След като обиколили местните заведения и луксозни магазини, те се прибрали за кратко в България, а после отпътували до Турция на почивка. Потеглили без децата и резервирали апартамент в петзвезден хотел, намиращ се на популярен турски курорт, разположен на Средиземно море.

Същевременно се появи нов слух, свързан с двамата. Според мълвата Елена и Бербатов все още не са се отказали от намерението да имат трето дете. Въпреки че през февруари навърши 39 години, половинката на Митко желаела още една рожба. Както и самият Бербатов, разбира се, който мечтае да има и мъжки наследник, след като вече се радва на две прекрасни дъщери. За целта Елена се е консултирала с лекари, които обаче е предупредили, че на тези години бременността вече е доста по-трудна и носи рискове.

Междувременно на Елена и дошло в повече реакцията на цесекарските фенове относно нейния любим. Тя го помолила да спре с тренировките в Берое, за да не се нагнетява допълнително обстановката. Именно поради тази причина Бербатов е решил да не се появява на заниманията на „зелените”, където треньори са най-добрите му приятели Томаш, Мирчев и Кючуков.  Шефовете на Берое са готови да привлекат 36-годишния нападател и даже вече са му предложили договор. Под сурдинка се шушука, че въпреки молбата на Елена нападателят не изключвал възможността скоро време пак да порита с беройци. Но нищо повече…
Бербатов все още е без отбор вече повече от една година. Въпреки това интерес към него има, но засега офертите не го задоволяват. Според неофициална информация Митко е попаднал в плановете на тим от Щатите, но засега няма потвърждение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *