Ериксен посети отбора си веднага след изписването му от болницата

29-годишният полузащитник посети съотборниците си веднага след изписването си от болницата

Кристиан Ериксен посети съотборниците си от датския национален отбор веднага след изписването си от болница, предаде bTV. Той бе освободен от лечебното заведение след успешна операция за поставяне на устройство, което да регулира сърдечния му ритъм.

Играчите на „червения динамит“ споделиха, че са останали приятно изненадани от визитата на 29-годишния полузащитник и са получили необходимата мотивация.

Не очаквахме това посещение и спряхме тренировката, когато пристигна. Тази среща ни даде положителна енергия, имахме нужда точно от това„, сподели Кристиан Ньоргор.

Той добави, че Ериксен е бил придружен от приятелката си и техните деца.

Беше фантастично да го видим – със собствените си очи, а не на екрана. Поговорихме, прегърнахме се, радваме се, че той се справя добре с оглед на обстоятелствата“, добави играчът на „Болоня“ и датския национален отбор Андреас Сков Олсен.

След среща Ериксен се е прибрал у дома, където ще продължи да се възстановява след сърдечния арест, който получи по време на първия мач на Дания на Евро 2020. Наложи се медиците да го връщат в съзнание с помощта на дефибрилатор на терена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *