Ето девет мъжки неща, по които си падат жените

Няма какво да се лъжем, отдавна отмина царуването на кавалерите… Макар че от време на време съвремието да се пропуква от тоя или оня жест на мъжа до нас, който ни кара да се чувстваме като благородни дами от романите на Джейн Остин. Въпреки че живеем във времето на виртуалната любов, все още има истински герои сред мъжете, които карат сърцата ни да бият с една идея по-бързо от някой техен ненадеен жест. Кои са 9-те неща, които за нула време превръщат?

Отваря вратите
Мъж, който не е прекалено мързелив, за да отвори вратата на колата на любимата си, със сигурност ще спечели няколко точки пред нея. Освен това този жест праща послание, че на него му пука за безопасността и комфорта на неговата половинка.

Запазва последната хапка за вас
Мълвата твърди, че любовта на мъжа минава през стомаха. Няма значение колко изтъркано звучи това, истина е. Ако господинът запази последната си хапка за вас, значи наистина ви обича.

Прекарва време със семейството ви
Ако партньорът ви проявява интерес към вашите бебешки снимки, към забавни истории от детството ви и ако предпочита да прекарва свободното си време с вашето семейство, а не да рита топка с приятелите си, то пределно ясно е, че той е един чудесен кандидат-зет и приказният единствен за вас.

Представя ви на приятелите си
Истинският джентълмен е наясно, че ако не представи избраницата на сърцето си пред своята група от близки хора, то тогава тя ще се чувства нежелана. А това никога не е добре за връзката. Внимателният мъж няма да допусне да се стигне до такава ситуация и със сигурност ще ви брани от неодобрението на околните.

Подарява подарък без причина
В днешно време принцовете нямат нужда от повод, ако искат да подарят цветя на своите принцеси. Или да купят дребен дар, който да й принесат в любовна жертва.

Винаги ви защитава
Това е един малък, но всъщност гигантски жест, който няма как да остане незабелязан. Ако винаги държи да върви от външната страна на тротоара, защитавайки ви от приближаващите коли или от други неочаквани ситуации, то тогава този мъж не е за изпускане.

Целува ви по челото
Ако мъжът изразява чувствата си, целувайки ви нежно по челото, това означава, че изпитва дълбока, чиста и много нежна любов.

Домакинства
За такива мъже доста жени си мечтаят. Пусната пералня, измити чинии, сготвена храна… Със сигурност са едни от нещата, които наистина разтопяват сетивата.

Помага за палтото
Разбира се, може и сами да се облечем, но защо пък да не се почувстваме малко обгрижвани и глезени. Добре възпитаният мъж държи палтото на жената или отстъпва своето, ако на нея й е студено.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *