Ето какви са чертите на дамите, с които сексът е неповторим

Чертите на лицето говорят за нас много повече, отколкото можем да си представим. Те издават темперамента ни, към какво се стремим в отношенията си, склонни ли сме да изневеряваме, амбициозни ли сме… Истината е, че всичко, което мислим, че крием, всъщност е изписано на лицето ни, пише „Флагман“. Включително и дали сме мечтания партньор в леглото. Ето какви са чертите на дамите с високо либидо, с които сексът е неповторим.

Очите

Сексуалните личности имат големи очи с леко увиснали ъгълчета към слепоочието. Цветът им също е от значение – колкото по-топъл е оттенъкът му, толкова по-горещи са те в леглото. Обикновено тези с кафяви очи са сред цариците на интимните ласки. Зеленооките също са темпераментни и са експериментално настроени.

Носът

За най-добри любовници се смятат дамите с гръцки или орлови носове. Те са много страстни и умеят да усещат идеално нуждите на партньора.

Устните

Едва ли ще се изненадате от факта, че притежателките на големи и плътни устни са изключително страстни любовници. Тези пък, на които долната устна е по-изпъкнала от горната, имат още по-повишено либидо и имат разностранни интереси в секса.

Скулите

Всички дами, известни като секс символи днес (Анджелина Джоли, Меган Фокс и др.), са с високи и добре очертани скули. Този вид скули издава изгарящо желание за интимни ласки и огромен сексуален потенциал.

Ушите

Може и да не изглеждат толкова обаятелно, но щръкналите уши издават високо либидо и отлични креватни умения.

Веждите

Гъстите и тъмни вежди са не само модерни. Може би неслучайно притежателките им се славят като сексуални хищници.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *