Ето как да разбереш, че си открила единствения

Помисли си за човека, който те кара да се смееш истински, по онзи начин, докато не можеш да дишаш вече. Ти избухваш, но не те е срам. Чувстваш се добре.

Помисли си за онзи, който те окуражава и подкрепя. Когато отмениш уговорка, той те разбира, защото знае, че си заета, а дори ти носи и кафе, за да те подкрепи. Той се появява внезапно. Показва ти, че и в най-мрачния ден има лъч светлина. Появява се, когато страхът надделява.

Помисли за човека, който разбира и приема твоите несигурности. На него можеш да кажеш всичко. Когато си ядосана, тъжна, засрамена, знаеш, че той ще е до теб. Ти си себе си около него. Пред него си свободна и истинска.

Помисли си за онзи, който би те представил на всеки, който не мисли какво ще кажат приятелите му. Искаш той също да е себе си не само около теб, но и около своите близки, защото има нещо специално. Вярваш му и знаеш, че не би избягал, а би застанал зад действията си. Чувстваш се комфортно около него.

Помисли за човека, който те поглежда в очите и вижда душата ти. Макар и да не си много самоуверена, когато е до теб и те прегърне, ти дава сила да продължиш напред. Когато те хване за ръка, си на седмото небе. Около него ти се чувстваш красива, а той е завладян от теб.

Тогава… Да, той е Единственият.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *