Ето 4 начина да го накараш да избере теб, а не нея

Чували сте сентенцията, че всичко е справедливо в любовта и войната, нали?
В много връзки първият етап на запознанството е доста интензивен. Началото на едни романтични отношения приличат малко на хазарт – залагаш всичко или нищо. Истината е, че повечето от хората теглят на везни недостатъците и качествата на потенциалния си дългосрочен партньор, но какво би било, ако за сърцето на вашия обект на желание се бори още някой. Дори когато конкуренцията е силна, има някои начини да накарате един мъж да ви хареса повече от другата жена, която ви диша във врата, ако господинът си струва чак толкова, разбира се.

1. Покажете интерес, но не демонстрирайте, че сте му в кърпа вързани
Помнете, че мъжете харесват елегантното преследване и са склонни да гледат на жените, които им падат директно в прегръдките, с известна доза пренебрежение. Затова покажете интерес, но с мярка. Дайте му да разбере, че има и други риби в необятното море на любовта.

2. Не бъдете винаги на разположение
Ако сте го научили, че щом щракне с пръсти, вие се отзовавате на секундата, това няма да е от полза за вас. Ако искате да ви иска и да няма колебания дали да бъде във връзка с вас, най-лесният начин да му дадете стимул да избере е да спрете да бъде толкова лесно достъпна за него.

3. Гледайте го в очите за по-дълъг период от време
Да накарате един мъж да се влюби по-дълбоко във вас е доста лесно: създайте и поддържайте контакт с очи поне за пет секунди. Установено е, че това ни кара да се чувстваме по-спокойни с човека срещу нас. Освен това ни кара да мислим, че имаме по-дълбока връзка, отколкото в действителност, докато в крайна сметка не се превърне в реалност.

4. Ако не е решил, попитайте го направо
Ако вече няколко месеца танцувате на дансинга на любовния триъгълник, е крайно време да сложите точка. Ако той не е засегнал темата за ексклузивността на отношенията ви, може да се наложи да го попитате директно какво иска от вас. Така поне ще сте наясно дали да инвестирате още усилия и емоция в тази връзка. Но помнете, ако той не вижда стойността ви, по-добре е да намерите някой, който го прави.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *