Жена излезе от банята, това, което откри под елхата, я шокира

Куриозен инцидент е преживяла жителка на руския град Уфа. Случката поразително напомня великия руски филм „Ирония на съдбата“.
Албина Маркова изпратила съпруга си на работа, взела детето от училище и като се прибрала, влязла в банята. Излизайки от там намерила под елхата… спящ, непознат мъж.
Натрапникът дори хъркал, уплашената жена го намерила по бельо, дрехите му били сгънати прилежно и оставени до него. „Бях в ступор и не можех да повярвам, че това се случва в собствената ми къща. Дори в началото помислих, че това е мъжът ми, който се е върнал от работа и спи, това ми мина през ума в първите секунди. Или пък, че си прави шега с мен и е сложил перука“, разказва жената.
Заедно със сина си тя се заключила в банята и извикала мъжа си на помощ. Той дошъл и се опитал да разбуди мъжа, но гостът бил толкова пиян, че не можел дори да говори. За да разбере как поне се казва, мъжът на Албина погледнал в раницата му и там открил личните документи.
Неканеният гост се оказал студент четвърта година по медицина. Когато накрая се събудил, бил също толкова шокиран, колкото и „домакините“ му и смутено помолил: „Моля ви, кажете ми с какви обувки дойдох!“
Накрая все пак си тръгнал, а приятелите на семейството сега не спират да се шегуват с тях и им казват, че може би Албина е изпуснала мъжа на мечтите си, също, като във филма.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *