Забавен шоуспектакъл дава старт на Националния студентски фестивал на изкуствата в ЮЗУ „Неофит Рилски“

На 21 октомври 2019 г. (понеделник) тържествено ще бъде открит Националният студентски фестивал на изкуствата, организиран от Факултета по изкуствата към Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Превърналият се в традиция студентски форум ще стартира в 18:00 ч. в зала „УСЕТ“ (Учебен корпус № 8) с шоуспектакъла „Магията на изкуствата“.

Фестивалът дава възможност на студенти от цялата страна да покажат своя талант и творчество във всички области на изкуството – кино, театър, музика, танци, изобразително изкуство, мода и др. Програмата на фестивала и тази година е изключително разнообразна. Тя включва изложби, театрални и танцови спектакли, музикални конкурси, фотоизложби, модно ревю и много други изненади за публиката, подготвени от талантливи студенти от цяла България и техните преподаватели.

По традиция 10-дневният форум ще бъде закрит на 31 октомври с модно ревю-конкурс с участието на студенти от ЮЗУ „Н. Рилски“, Националната художествена академия, Нов български университет, както и с концерт на Биг Бенд Благоевград.  

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. акад., чл. кор., проф., дн.,...

    Забавният шоу-спектакъл, трагикомедия, ще бъде на изборите за ректор ако сегашният реален пенсионер, пишман-професор, се напъне за нов незаконен мандат, ама го отсвирят. Тогава ще са два реда сълзи и три сополи!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *