Запалиха колата на разследващ полицай в София

Запалиха колата на разследващ полицай в София. Това е вторият палеж в рамките само на година. Деянието е извършено около 5 часа тази сутрин. Щетите са материални. Колата е паркирана пред входа на блока на собствениците. Те са мъж и жена  -служители в системата на МВР. А синът им е репортер на NOVA Кристиян Попов.  Той е първият, който разбира за случващото се.

„Беше към 5 часа сутринта. Първо чух свистене. После видях в тавана ми отблясъци от огъня. Погледнах през прозореца и видях, че колата ни гори. Това е втора кола в рамките на година и половина. Веднага изтичах и започнахме да гасим с малки пожарогасители, но това е нищо, не можеш да го локализираш. Единствено може да го спреш за момент и той лумва отново. Бяхме се обадили на пожарната. Много бързо дойдоха. Може би 5 минути им трябваше. И още 5 да го загасят, но щетите са доста сериозни”, коментира Кристиян Попов.

Той се надява деянието да не е свързано с неговата работа и тази на родителите му.  А камера пред блока е заснела извършителя на палежа. Предишното посегателство върху автомобил на семейството все още не е разкрит. Извършителят отново е заснет. Собствениците му смятат, че става дума за един и същи човек. За NOVA от МВР обясниха, че тече разследване. Вероятно ще работят по всички версии за палежа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *