Защо женените мъже се влюбват в неомъжени момичета

мечтите си, той е мил, умен, секси, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина – той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва никого. Но изневярата и любовта към другата жена винаги са съвсем различни неща.
Защо женените мъже се влюбват в неомъжени момичета? Причините, оказва се, са много – от семейна рутина, скука, непрекъснати скандали със съпругата до отмъщение, монотонност в интимния живот и желание за приключения. Последното, между другото, е доста спорно, защото повечето мъже не се влюбват просто така. За това винаги си има причина.

Защо скуката и семейната рутина съсипват отношенията?
Основната причина за мъжката изневяра е скуката. В един момент той започва да не се интересува от прибирането си у дома. И не разбира как да промени живота си към по-добро. Освен скуката, в отношенията между съпрузите редовно възникнат скандали и след определено време партньорите започват да живеят като обикновени съквартиранти със свои дела и интереси. 

Монотонност в интимния живот
След 5 години връзка при всички възникват интимни проблеми. И това изобщо не е изненадващо, защото повечето двойки не обичат да експериментират, а интимността се превръща в рутинно задължение, което просто трябва да се изпълни, за да се избегнат скандалите. По правило жените винаги са виновни за подобни проблеми. А работата е там, че мъжете често се опитват да въведат нови пози или интересни решения в леглото. Жените ги отхвърлят, защото предпочитат класическите методи. В резултат на това мъжът просто не получава емоции и започва да ги търси на друго място. 

Отмъщение 
Отмъщението е ключова причина мъжете да започнат да изневеряват. Но когато отмъщават, за любов много рядко може да става въпрос. Това е просто краткосрочно влюбване. Отмъщението може да бъде предизвикано от изневярата на жената или от неин безобиден флирт с други мъже. И когато мъжът изневерява или започне паралелна връзка заради отмъщение, той рядко получава положителни емоции. Целите му са съвсем различни, защото просто трябва да си го върне и да покаже на половинката си къде и защо греши.

Как се влюбват мъжете
Умните жени отлично разбират, че ако мъжът се влюби в друга, няма смисъл да го обвиняват за това. В повечето случаи са виновни другите дами, които са привлекли вниманието му. И тук вече много зависи от това колко щастлив е мъжът в семейството си. Ако у дома има хармония и той обича избраницата си, за изневяра и дума не може да става. Но ако вкъщи има постоянни скандали, няма физическа близост и радост, тогава мъжът може да покаже ответна реакция. Според статистиката, да съблазниш един мъж винаги е много просто. Поведението и желанието им често се ръководят от инстинктите, а мозъкът и рационалното им мислене се включват на последно място.

Защо влюбените мъже стават уязвими
Когато мъжът се влюби отново, му е трудно да контролира емоциите и желанията си. Затова и съпругите винаги забелязват промени в поведението. И в този момент трябва незабавно да определят дали става въпрос за изневяра, или само за влюбване. Ако той още не е допуснал сериозна грешка, връзката все още може да бъде спасена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *