Защо прекаленото внимание плаши жените

Всяка жена иска внимание. Приятно е да бъде ухажвана, обгрижвана, да усеща стремежа на мъжа до нея да я впечатли и я закриля. Вниманието обаче има своите нюанси. Ако е прекалено малко, жените се чувстват застрашени, пренебрегвани, губят самочувствието си. Ако пък е твърде в повече, това граничи със задушаването, ограничаването на свободата, предизвиква усещане за потиснатост и буди желание за бягство.

Типове поведение, които най-силно привличат мъжкото внимание
Задушаването с прекалено много внимание и показване на обич и привързаност има обратния ефект. Жените обичат да бъдат обгрижвани и обсипвани с внимание, но се нуждаят и от пространство, което да ги накара сами да дойдат при мъжа обект на техния интерес. Ако сте мъж и искате да накарате една жена да ви харесва и обича трябва да намерите баланса между твърде всеобхватното внимание, което задушава, и тоталната липса на такова. За да успеете трябва да се придържате към златната среда.

Дайте ѝ време и пространство, така че да ѝ липсвате
Един от най-добрите подходи за спечелване на любовта на една жена е умереността във вниманието. Тя има нужда от пространство, за да бъде провокиран интересът ѝ. Задушаващото ангажиране и убийствената привързаност отблъскват почти всяка жена и са лоша стратегия. Ако към тях се прибави болезнена ревност, това може да сложи край на връзката още в самото ѝ начало. Привличането се изгражда постепенно и без натиск. Ако има такъв, почти всяка жена би се отдръпнала.

Не ѝ пишете твърде много съобщения
Писането на съобщенията е забавно в началото, докато не прерасне в ежеминутно задължение и ангажимент, който притиска жената да отговаря непрекъснато на неспиращите писания. Тази стратегия е отблъскващ фактор номер две и може силно да повлияе на желанието на жените да общуват с мъж с подобни подходи. Не отговаряйте моментално на съобщенията ѝ. Не задавайте въпроси отново и отново, когато не получите отговор на минутата. Това поведение дразни и по-скоро отблъсква силно, отколкото привлича женското внимание.

Какви мъже привличат женското внимание
Една от най-добрите мъжки стратегии за привличане на женското внимание е демонстрирането на пълноценен начин на живот. Ако езикът на тялото на мъжа подсказва, че той води здравословен начин на живот, изпълнен с добри социални връзки и добра професия. Всяка жена би искала да е част от страхотния забавен живот на такъв мъж.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *