Вижте професиите, в които ще срещнете най-красивите жени

Винаги сме се опитвали да избягваме темите, в които участват жени, защото срещаме гнева на колежките, но имаме ли особен избор? Вярваме, че нежният пол е най-голямото изкушение и грях, ако искаш, който винаги се опитва да ни победи. Знаем, че прекарваш огромна част от времето си на работа, което мотивира търсенето на най-красивите и сексапилни жени в работно време. Кои са те и какво трябва да работиш, за да ги откриеш? Можеш да разбереш в следващите редове, защото това е класацията за най-красивата работеща жена. Изследването е на британските учени.

1. Учителката
Всеки младеж си спомня учителката, която го е гърчила с поредното жестоко класно. Оказва се, че учителките все още са хит, който не може да бъде заменен, а и с появата на Brazzers, тази професия става все по-красива, след като имаме достатъчно кадри, които се потят в специалност „Българска фиология“. Разбираме защо образованието не е толкова успешно – даскалиците са виновни. Едва ли можеш да се съсредоточиш, когато долната глава е активна. Знаем, че трудно ще си спомниш класна стая, в която да е преподавало копието на Лиса Ан и компания, но ние ще върнем спомените от „скъсаните на изпит“. Учителките притежават това, което възбужда всеки мъж: строга визия, очила, прилична фигура и официално облекло. Те злоупотребяват с властта си, но ти нямаш нищо против да си поиграят с твоята показалка. 

2. Фитнес инструкторките и жените занимаващи се със спорт
В тази графа изключваме женския отбор по сумо и хвърляне на гюле, но за останалите гласуваме с две ръце. Спортистките са абонирани за каталог от мъжки членове, след като сме една от водещите страни по затлъстяване. Сега разбираме защо стоим в храстите около стадиона на НСА и се правим на студенти от Лесотехническия университет. Признаваме, че там е концентриран изключителен женски актив и преобладават шортите (когато е топло), както и клиновете. Спортът действа изключително разкрасяващо и по тази причина се захласваме по изваяните женски тела, били те и потни. 

3. Манекенка
Трябва да си сляп, за да си ги пропуснал. Мъжкият свят винаги застава пред телевизионния приемник, когато на екрана започнат да крачат най-красивите крака, за които си мечтаеш. Не ядем домати с колците, знаем за всички компютърни намеси, но това не пречи да се радваме на ходещите прелести. И най-хубавото е, че в петък вечер можеш да видиш цял аматьорски подиум по родните улици – нашите жени са красиви! 

4. Секретарка
Подобно на учителките, секретарките са способни да вдигат работното КПД. Подозираме, че си оказал особена чест на тази дама от офисния колектив, посветил си й няколко гряха и вече пиеш гинко билоба в следствие на лошото оросяване на мозъка. Работното място трябва да се разкрасява, а ние сме готови да жертваме времето си за провеждане на правилния кастинг, защото всеки бизнес е голям, колкото са големи гърдите на секретарката! 

5. Лекар/сестра
Предполагаме, че са на тази позиция, след като всяка година даряваме достатъчно кадри на германците. Знаем онази специална политика, в която медицинското лице няма пол, когато преглежда пациента, но винаги се сещаме за военната комисия и факта, че всички лекари бяха от женски пол! Те носят бяло, красива си и имат разрешение да пипат навсякъде в името на здравето, как да не ги обичаш? 

6. Професионална танцьорка
Може да бъде на пилон, латино танци и всички останали разновидности. Танците винаги са имали благоприятно действие върху човешкото тяло, следователно няма нищо лошо, ако се озовеш в зала с около 30-40 дами, които са решили да танцуват. Вертикалното изразяване на хоризонталните намерения е един от най-популярните методи в природата. Някои папагали танцуват по 4 часа на женската, за да продължат рода. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *