Известен диетолог разкри тайната на слабата фигура! ЕТО Я

Каква е тайната на по-слабата фигура, на доброто настроение и на вечната младост? Ето какво разкри диетологът д-р Меркола!

Тайната на доброто здраве и младежко излъчване се крие в правилната комбинация на храните. Ето комбинациите, които препоръчва доктор Джоузеф Меркола.

Мисията на доктор Меркола е да образова хората, предоставяйки им прости и евтини начини, чрез които не само да подобрят здравето си, но и да избегнат употребата на скъпи медикаменти и безсмислена хирургия.

Правилното хранене е ключ към здравето.

Степента на усвояване на хранителните вещества не зависи само от самата храна, но от комбинация между продуктите.

Умножете ползата от храната със следващите няколко предложения за комбинацииот храни, които разкриват тайната на по-слабата фигура и по-доброто здраве.

1. Домати и яйца (яйца и лук) = вечна младост

Пържени яйца с лук и домати – вкусно ястие, което ще отложи старостта. Доматите и лука са богати на селен, а яйцата на витамин Е. Комбинацията от тези храни в едно ястие ще спре процеса на стареене.

Не забравяйте да отстраните ястието навреме от котлона, за да не унищожите ценните съставки.

2. Домати и растително масло = младост за кожата

Ликопен е антиоксидант, който се образува в доматите при комбинация с растително масло и лека термична обработка.
Тези продукти са в перфектна хармония в салатата Капрезе или брускетите. Растителното масло може лесно да бъде заменено и от маслини.

3. Авокадо и спанак = отлично зрение

Спанакът е богат на лутеин и витамин А, авокадото на мазнини, които подпомагат разтварянето на хранителните вещества. Взети заедно, тези продукти ще се погрижат за вашата визия.

4. Пиле и морков = силен имунитет

Морковите са склад на витамин А, а пилето съдържа много цинк. Заедно те се борят с инфекциите много добре. Няма по-добро средство за защита и лечение на грип от пилешка супа с моркови.

5. Говеждо с червено вино = дълголетие

Тази комбинация допринася за понижаване абсорбцията на холестерол.

6. Сьомга с чаша червено вино = сбогом депресия

Полифенолите на виното и омега-3 мастните киселини на сьомгата ще направят кожата ви гладка, ще удължат младостта и ще ви отърват от депресията.

7 . Кисело мляко с ленено семе = отлично храносмилане

Киселото мляко е богато на пробиотици, а лененото семе – на пребиотици. Взаимодействието между двата продукта помага да се възстанови баланса в храносмилателната система. Добавете една супена лъжица смляно ленено семе в киселото мляко и се наслаждавайте на разтоварващия ефект от тази комбинация.

8. Зелен чай с лимон = превенция на рака

Зеленият чай съдържа катехини, които инхибират растежа на раковите клетки. Лимоновият сок помага за по-добро усвояване на тези органични вещества.

9 . Ябълки и шоколад = здраве и радост

Тази комбинация намалява възможността за тромбоза и допринася за подобряване работата на сърдечно-съдовата система.bgnow.eu

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *