Изчезнали пари са причината баща да пребие дъщеря си във Варна

Изчезнали пари са причината 14-годишното момиче от Варна да бъде пребито от баща си. На 1 март между 45-годишния Христо Христов и дъщеря му избухнал скандал по повод липсваща сума от дома, който прераснал в побой над детето. То в момента е в болница с телесни повреди от побоя.  


Христов е баща на три деца. Голямата му дъщеря и пострадалото 14-годишно момиче живеят при него, а синът му – при майка си. Заради упражнено домашно насилие над по-малката дъщеря и сина му миналата година съдът е издал заповед за защита от домашно насилие срещу Христов.

С нея му е било забранено да доближава двете си деца и да се въздържа от домашно насилие. Въпреки това 14-годишното момиче решило да заживее при бащата си и се пренесло при него, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна. 

Срещу Христов има издадена и ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга. Той е осъждан два пъти на пробация – за закана с убийство и за нарушаване на ограничителната заповед. 

Районната прокуратура във Варна внесе искане за определяне мярка за неотклонение „задържане под стража“. Съдебното заседание е насрочено за днес в 11:55 ч. 

loading...



Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *