ИСКАМ ДУМАТА! Д-р Борис Дашков: Не съм упражнявал домашно насилие, действах при самозащита

„Действах при самозащита и единственото, което се цели в момента, е уронване на името ми, вероятно с цел имуществена облага. В сряда вечерта се прибрахме с приятелката ми и нямахме никакви скандали или проблеми. През нощта тя ме събуди с удари и аз просто я отблъснах. Събра си багажа и си отиде. Това беше всичко. Аз никога не съм се укривал, бях си вкъщи и сам отидох до полицията, след като разбрах, че е търсила медицинска помощ. Днес отново се видях с приятелката ми и тя няма никакви наранявания. 

През живота си никога не съм посягал на жена, а точно обратното – практиката ми е насочена именно към това жените да се чувстват красиви. Това е пореден опит да очернят името ми. Рано или късно всичко ще излезе наяве, още повече че аз съм потърпевшият в случая“, заяви д-р Борис Дашков. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Отвратен

    Дано преживееш този ужас който са изпитали всички пострадали от теб ! Първата жена е избягала с детето ,втората , върху собствения си баща сега и над това момиче е проявявал насилие ,а се опитва да стане жертва . Всички видяхме снимките психарите не се променят, те стават по лоши ,следващата ще е фатална !

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *