ИСТОРИЯ КАТО ПРИКАЗКА! Благоевградчанинът Кр. Илчев закри бизнеса си в САЩ заради любовта си към красивата фармацевтка Яна

След 10 г. в САЩ благоевградчанинът Красимир Илчев закри бизнеса си отвъд Океана и се прибра у дома заради огромната си любов към красивата фармацевтка Яна Мадолева. Двамата се венчаха преди дни в черквата „Въведение Богородично“, а главната „виновница“ младоженците да се срещнат – една от собственичките на първата частна аптека в областния център на Пиринско Елица Петрова, и съпругът й Нако Кирлиев станаха официалните свидетели и кумуваха на сватбата им. Яна работи от 4 г. в аптеката на Елица.

„Срещнахме се преди 4 г. на една почивка на море в Гърция, аз тъкмо бях завършила, предстоеше ми стаж и тя ми предложи да започна в аптеката им“, разказа булката. Тя е от Разлог, но има жилище в Благоевград и поканата дошла в точния момент. Скоро след това пак Елица чрез своя приятелка я свързала с Красимир, който от години живеел в САЩ и там имал транспортна фирма. Двамата се запознали по интернет чрез социалните мрежи, допаднали си и 6 месеца по-късно той я поканил в Щатите да се видят. Петте месеца, прекарани заедно, потвърдили предчувствието и на двамата, че са срещнали голямата любов. Тази зима Красимир се прибрал и през февруари, точно седмица преди в Италия да обявят пандемията и да затворят границите, двамата били на почивка. Там, на брега на езерото Комо, той й предложил брак, а тя дори не се замислила, преди да каже „да“.

Не искали да отлагат сватбата, затова решили да се съобразят с изискванията и я организирали в тесен кръг, с най-важните хора за тях. А избора на кума дори не коментирали, и двамата били категорични, че нямат по-близък човек от Елица, на когото да възложат отговорностите и тежестта на кумството, което ще ги свърже за цял живот.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *