„Казахстанската Ванга“: Идва най-страшното!

В близките години в света ще настане страшен хаос. Тогава Русия и други страни ще се откажат да използват американския долар, а САЩ ще се разпадне, както и ЕС.

Това прогнозира ясновидката Вера Лион, която мнозина наричат казахстанската Ванга. Подобно на петричката пророчица, нейните прогнози се сбъдват.

С изумителна точност още преди три години тя предсказала това, което се случва сега в ЕС и в Турция. Сега тя твърди, че ще се стигне не само до пълния разпад на Европейския съюз, но и на САЩ. Според нея, до две-три години диктаторът Ердоган ще загуби властта и ще бъде жестоко наказан. Тогава Турция ще бъде разлюляна и от силно земетресение, пророкува Лион.

След износа на оранжеви революции пък, САЩ ще се разпадне. Един от законите на Вселената е да получаваш това, което правиш за другите, обяснява Вера Лион.

Според нея обаче, американците ще предизвикат кръвопролитна война, но тя нямало да засегне нито Русия, нито Украйна и Казахстан.

Разпадане и страшен хаос – това очаква САЩ през следващите години. Една от причините за това е свързана с американския долар. Русия и други страни ще се откажат от него, добавя казахстанската Ванга, пише Пик.

Според нея, през следващите години Русия ще разшири територията си с части от Украйна и Казахстан, а Китай ще загуби своята икономическа мощ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *