КАКВО СТАВА В ПИРИНСКО! 4-ма паднаха в капана с дрога, ето какво се знае

Акции по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества са проведени от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 21.07.2017г. около 03:30 часа по пътя между с.Първомай и с.Беласица, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, при която е намерено и иззето найлоново пликче, съдържащо около 0,3 грама кокаин. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан Б.И./27г./ от с.Камена, общ.Петрич. За случая е уведомена РП-Петрич.

На 21.07.2017г., от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка в къща, находяща се в гр.Сандански и обитавана от И.Ф./56г./  от гр.Сандански. В хода на проверката  е открита полиетиленова чанта с около 170 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Сандански.

На 21.07.2017г. около 21:40 часа в района на парк „Панорама“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на лицата: А.П./22г./, К.Б./25г./ и А.Г./19г./ и тримата от гр.Гоце Делчев. При проверката са намерени и иззети два пластмасови контейнера, съдържащи около 20 бр. полиетиленови топчета с бяло, прахообразно вещество. След направен полеви тест веществото е реагирало положително на амфетамин с общо тегло около 8,18 грама. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

На 24.07.2017г. около 01:30 часа в гр.Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Ситроен“, управляван от И.Д./25г./ от гр.Петрич и пътник в него Д.Д./21г./ от гр.Петрич. В хода на проверката, от полицейски служители на РУ-Петрич, са намерени и иззети около 0,7 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис и найлоново пликче с около 0,4 гр. прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Петрич.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *