Как да завъртите главата на един мъж според зодията му

Как да спечелите един мъж според неговия зодиакален знак? Вижте съветите на астролозите.

Овен

Той не иска да бъде просто човек, той иска да бъде “свръхчовек”. Когато сте с него, трябва да му покажете, че е център на вашата вселена. Поддържайте контакт с очите, задавайте му интелигентни въпроси и ще намерите пътя към неговото сърце.

Телец

Господинът е изключително чувствителен и не би устоял на никоя истинска дама с копринени ръце и блестяща коса. Оставете го да се почувства силният и е ваш.

Близнаци

Този мъж е привлечен от интелигентни жени, които могат да разговарят на всякакви теми. Самият той е много начетен, затова го спечелете, като му покажете, че и вие не падате по-долу. След това го оставете да говори и слушайте активно.

Рак

Кисел и сантиментален. Има склонност към мили, нежни и романтични жени. За да го превземете напълно, просто му покажете му колко сте чувствителна.

Лъв

Лъвът си пада по харизматични жени. Той самият е изтънчен, затова обича секси облечените дами, но не и ако външният им вид е прекалено вулгарен. Спечелете го като демонстрирате доброто си чувство за хумор.

Дева

Този господин мрази откровено сексуалните жени. Очароват го мотивирани дами със здрав разум и морал. Обича да го изслушват със състрадание, така че, можете да заложите на това.

Везни

Пада си по дами с изискан стил, но само с това едва ли ще го привлечете силно. Покажете му колко сте целеустремена и най-важното, престорете се, че не представлява никакъв интерес за вас.

Скорпион

Пада си по „кучките“. Приема любовта като магична сила и затова гледайте веднага да му привлечете вниманието. Не може да устои на загадъчни жени, които умеят да прикриват истинските си чувства.

Стрелец

Той е преследвач, затова се представете за плячка, но … трудна за улавяне. Лесните победи не са за него, трябва да изглеждате труднодостъпна.

Козирог

Най-сигурния начин да „си падне“ веднага по вас е да му напомняте за майка му. Бъдете открита, сериозна и загрижена. Никакви фриволни изпълнения, този човек е истински традиционалист.

Водолей

Ще го накарате да полудее по вас някъде на границата между приятелството и любовта. Много е свободолюбив и не бива да показвате, че имате намерение да го обвържете.

Риби

Не е лесно да пробиете вътрешния му свят. Постарайте се да откриете някакви прилики между вас двамата, така ще му помогнете да се отпусне. За да го привлечете, бъдете нежна и покорна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *