Как да изхвърлите правилно старият си портфейл, за да привлечете пари?

Портфейлът е една от онези лични вещи, които имат много силен енергиен заряд. Той може да е както положителен, така и отрицателен. Това зависи изцяло от собственика и историята на портмонето. Ако то  винаги е имало пари и никога не е оставал празен, тогава не е нужно да го изхвърляте, защото можете да загубите негоната положителна финансова енергия. Има и ситуации при които не просто трябва да го изхвърлите, а дори и да го изгорите. Защо не трябва да се пази стар портфейл без пари?

Смята се, че дори и да имате няколко портфейла, то в тях винаги трябва да има поне няколко монети или книжни банкноти. Не забравяйте – празният портфейл е признак на бедност. Той няма да привлече нови пари.

Как правилно да изхвърлите портфейла си?

Първото, което трябва да направите преди да изхвърлите стария си портфейл еда си купите нов. Ако старият е бил с вас докато сте жънели успех или пък никога не сте свършвали парите в него, тогава неговата аура може да ви донесе успех и полза. Затова трябва да пренесете паричния поток от стария в новия портфейл. Ако обаче старият ви портфейл, често е оставал празен, то задължително трябва да са отървете от него, като го изхвърлите в течаща вода. Ако финасовите ви затруднения са били сериозни, тогава го запалете, а пепелта останала от него изхвърлете в канала, за да очистите негативната енергия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *