Необходими продукти:
Картофи – 1 кг
Червен пипер – 1 ч.л.
Черен пипер – 1 ч.л. равна
Сол
Чубрица – 1 ч.л.
Олио
Масло – 70 г
Копър – 4 – 5 стръка
Начин на приготвяне:
Сварете измитите картофи до полуготовност. Охладете ги, обелете ги и ги нарежете на по-едри кубчета.
Налейте в тавичка олио, колкото хубаво да покрие дъното и добавете маслото.
Сложете в загрята фурна да се сгорещи и успоредно с това овкусете картофите със сол, червеният пипер, черния пипер и чубрицата.
В загрятата мазнина в тавата сипете картофите и разбъркайте, докато се покрият.
Пъхнете да се запекат във фурната до лек загар. Извадете и веднага объркайте със скълцания копър.
loading...