ХОРОСКОП ЗА 22 ЯНУАРИ

ОВЕН
Вторник е доста труден ден за Овните. Домашни неприятности ще ви притесняват през целия ден. Изключително внимание трябва да проявят бизнесмените днес. Бъдете много бдителни към вашите партньори – стремят се сериозно да ви навредят.

ТЕЛЕЦ
С неприятности започва работният ден при Телците. Те са от различен характер и стесняват до голяма степен свободата на вашия избор. За мнозина главна причина е липсата на пари, която ще ви тласне към участие в хазарт, но без успех.

БЛИЗНАЦИ
Денят е крайно неприятен за делово пътуване. Ако ви се налага непременно да го направите, бъдете много внимателни. С лошо развитие са свързани вашите финанси днес и мнозина имат както лични, така и домашни проблеми. Поради разсеяност може да загубите пари.

РАК
Вторник е крайно неблагоприятен ден за Раците. Проблемите ви са свързани с контактите, финансите, дома. Към края на деня ви очаква запознанство с влиятелна личност, имаща отношение към работата ви или към професионална дейност. Не е изключено дори да ви помогне с пряко действие.

ЛЪВ
Лъвовете са малко объркани по някои делови проблеми и то е защото точно в момента съществуват големи пречки за разгръщане на действия. Опитайте се да намерите разрешение чрез контакти с хора от вашата професионална сфера. Не пътувайте, макар да е крайно наложително.

ДЕВА
Денят ще бъде изпълнен с пречки за вас. С много голямо внимание трябва да се отнасяте към партньорите си бизнесмени. Възможно е да последват конфликти на база пари. Очакват ви успехи в обществени контакти. В семейството ви очакват приятни изненади и емоции.

ВЕЗНИ
Финансовият проблем се оказва най-неприятен за вас. Не разчитайте на подкрепа от страна на приятели. Трудностите за някои са свързани с дома и обществените контакти или дела, зависещи от административни инстанции. Възможни са конфликти с любовния партньор.

СКОРПИОН
Скорпионите днес не трябва да правят никакви сделки, касаещи по-големи суми. Вторник бележи началото на важни промени за вас в дома и професията ви. Разчитайте предимно на собствените си сили. Денят не е подходящ за провеждане на каквито и да било разговори.

СТРЕЛЕЦ
Вашата енергичност много често преминава в агресия и това може да ви навреди. Очертава се при служебните ви задължения, където конфликтът с жени е почти неизбежен, да действате напористо. Трудности има и при бизнесмените, свързани с ненавременно издължаване.

КОЗИРОГ
Във вторник мнозина от Козирозите сами ще си пречат – или чрез прекалено изчакване развоя на дадено развитие, или чрез избързване в действията. Вие не сте хора на крайностите и трябва да намерите средния път. Само така контактите ви ще са полезни за вас. Приемете направеното предложение.

ВОДОЛЕЙ
Намален е шансът на Водолеите за парични придобивки във вторник. Мнозина се нуждаят от финанси и дори някои ще предприемат пътуване с тази цел. Не го правете, нямате шанс за придобивки. Известен професионален късмет имате във връзка със затрудненията си.

РИБИ
Възможността, която притежавате да се справяте с различни проблеми, ви дава голяма увереност да действате по изпитаните си методи. Но днес те няма да имат същото въздействие. С трудностите ще се сблъсквате постоянно. Те са лични, финансови и при контакти с началници. Възможни са разногласия с колеги.Не предприемайте финансови операции.Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.Не вярвайте на обещания, а търсете граници.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *