Китайска любовна магия! Как да привлечем един мъж

Древен китайски ритуал, с който можеш да отмъкнеш мъжа от нежната му половинка, е адски популярен в момента в САЩ.

За да успееш да отмъкнеш чуждия мъж, ще са ти необходими предмети от тюркоаз, червено парче плат и една червена свещ.

Тази любовна магия е популярна в Китай от времето на династия Юен (13-14 в.).

Купи си колие от тюркоаз (камъкът има силен любовен заряд). Носи го 10 дни и поне два пъти дневно концентрирай мисълта си върху желанието да разделиш мъжа на мечтите си от сегашната му изгора.

Свали бижуто и го остави за още 10 дни в съд, изработен от тюркоаз. Залей колието с дъждовна вода, така че едва да го покрива.

На единадесетия ден (изчисли всичко така, че той да се падне по новолуние) купи червена свещ и червен плат. Отрежи от плата парче, голямо колкото носна кърпа.

Между 23 ч. и 3 ч. след полунощ, в стая без мебели, огледала и светлина, занеси аксесоарите за любовната магия. Трябва да си сама и да си научила предварително наизуст заклинанието, което ще кажеш.

То се шепне над съда с водата и колието: „Духове от древността, помогнете на недостойната да се събере с този, когото желае искрено, а тя ще ви се отплати.

Запали свещта и капни върху плата десет капки восък. Излей водата върху лявата си гръд и скрий всичко освен плата. Сега идва най-трудното – на другия ден намери начин този плат да се докосне за миг до мъжа, когото желаеш.

Когато го правиш, трябва да си с червена дреха. След десет часа или десет дни направи така, че да го срещнеш, и той е твой. bradva.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *