Кобрата на железен режим за мача срещу Джошуа

Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер призна пред немските медии, че експанзивната подготовка за мача с Антъни Джошуа е сериозно предизвикателство.

Легендарният специалист обаче отсече, че този път Кобрата няма да тръгне с грешна тактика срещу британеца, както направи това с Владимир Кличко през 2014 година.

„Планирали сме всичко, за да може да е готов за този двубой. При всички положения обаче тренировъчният план на Кубрат за мача му с Джошуа е доста сложен и е предизвикателство за нас. Той искаше да се готви по модела с предишния му треньор, но му дадох да разбере, че това няма да се случи. Аз съм човекът, който определя плана за подготовка. В мача с Кличко тактиката му бе тотално сбъркана, оттам дойде и загубата. Затова сега ще се готви по много по-различен начин за Джошуа“, коментира Вегнер, цитиран от тема спорт.

Самият Кубрат пък признава, че е започнал подготовка за сблъсъка на 28 октомври с преходи на Витоша.

„Правих преходи по 5 часа, но това не е проблем за мен. Извън железния режим, който си поставих, не съм спирал да поддържам форма. Но няма и смисъл да се скатавам, защото в това няма логика. Качиш ли се на ринга, плащаш скъпо за всяка пропусната тренировка“, споделя Кобрата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *