Кръв и побоища в Пиринско, има ранени, мъж се бори за живота си

В РУ-Разлог е получено съобщение за това, че във ФСМП-Разлог е постъпил за оказване на медицинска помощ 52-годишен от гр.Белица, който е получил две фрактури на черепа след нанесен побой.Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на РУ-Разлог, е задържан 16-годишен младеж от гр.Симитли.  Пострадалият е транспортиран за лечение в МБАЛ „Света Анна“ в гр.София“ с опасност за живота. Образувано е досъдебно  производство. Работата по случая продължава.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия във връзка с получено съобщение за това, че около 09:20 часа на 25.12.2019г. в района на автогарата в гр.Благоевград е нанесен побой на 47-годишен мъж от гр.Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, са задържани извършителите на деянието, а имено двама благоевградчани на 33 години и 61години. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград с фрактура и луксация на лакътна става. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Банско е получен сигнал за възникнал, около 15:00 часа на 25.12.2019г. в механа в гр.Банско, скандал и нанесен побой на 61-годишен мъж от гр.Банско. В резултат на инцидента пострадалият е получил фрактура на лявото рамо. Работата по установяване на местонахождението на извършителя на деянието продължава. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Сандански е получен сигнал за физическа саморазправа  в с.Микрево, общ.Струмяни между 37-годишен от с.Микрево и 22-годишен от с.Драката, общ.Струмяни. В резултат на инцидента, с фрактура на десен глезен, е пострадал 37-годишният мъж. Извършителят на деянието е задържан. За случая е уведомена РП-Сандански. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

В 01 РУ-Благоевград е получен сигнал за паднал мъж в района на ул.“Иван Михайлов“ в гр.Благоевград. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че мъжът е на 40 години от гр.Благоевград, като същият е транспортиран за лечение в болница „Света Анна“ в гр.София с фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *