Кюстендилци на тиймбилдинг преди визитата срещу „Беласица“

Наставникът на лидера „Кюстендил“ Николай Николов-Чезето сплоти редиците на подопечните си с тиймбилдинг в Осоговската планина преди днешната визита в Петрич срещу „Беласица“. Само головата разлика дава предимство на тима от града под Хисарлъка в таблицата. Проблемен в състава на комитите остава благоевградчанинът Антон Костадинов. 38-годишният ексхалф на орлетата е едва на две пълноценни тренировки през седмицата и дори при най-малко съмнение относно 100-процентовата му готовност за участие в сблъсъка няма да се рискува здравето му. Всички останали са на линия, включително и двамата вратари Захари Димитров и Кирил Георгиев, които от началото на сезона изпитват различни болежки.

„Срещаме сериозен, обигран съперник, чиито футболисти са заедно от доста време. Ще ни бъде трудно срещу тях, от една страна, от друга, срещу стойностни отбори ние се представяме добре. Надявам се на помощта на публиката ни, която съм сигурен, че ще бъде още по-многочислена в сравнение с първите ни две домакинства“, си пожела вчера сръбският наставник на петричани Саша Симонович.

„Готвим са пълни обороти, с идеята да запазим първото място в класирането. Преди началото на сезона загубихме вкъщи с 1:2 контролата срещу „Беласица“, през зимата отстъпихме със същия резултат на техен терен в Петрич, което ни мобилизира допълнително да спрем черната серия в това съперничество“, коментира колегата му в отсрещния лагер Н. Николов.


Докато кюстендилци се сплотяват на тиймбилдинг в планината, ветеранът А. Костадинов чака присъдата на лекарите

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *