Легендарният волейболист, цар на софрите, Борето Кьосев пожела здраве на враговете си за ЧРД, посрещна празника тихо и скромно

Легендарният волейболист от дупнишкото село Баланово Борислав Кьосев посрещна тихо и скромно 59-ия си рожден ден. Бившият национал и настоящ член на управата на волейболната ни федерация, който е известен като цар на софрите, „изневери“ на традицията с пищните празненства и се заобиколи само с най-близките си хора.

„Обстановката с коронавируса не предразполага към големи сбирки. Трябва да се пазим. Затова си пожелавам здраве, защото е най-важното сега. Да са здрави всички, които обичам. Нека са здрави дори враговете ми, тъй като покрай пандемията много хора – и добри, и лоши, бедни и богати си заминаха“, заяви рожденикът, а поздравите от многобройните му приятели по телефона заваляха от ранни зори.

Най-ранобуден се оказал притежателят на 35 процента от акциите на футболния „Левски“ Константин Папазов. „Тити ме събуди с много емоционално послание и повдигна настроението ми за целия ден“, поясни Борето Кьосев, който притежава хотел в София.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *