Любовен хороскоп за декември: Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си.

Овен

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се притеснявайте за нищо, защото това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или въобще нищо да не се е случвало цяло лято и есен), той ще промени това и ще ви донесе цял куп емоции, които ще ви връхлетят с пълна сила. А обектът на вашите желания може да се окаже доста любопитна личност… Имайте търпение!

Телец

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан – още повече. Ако се пуснете по течението ще разберете какво е истинското щастие. От вас зависи да създадете една връзка, за това трябва да знаете, че всички ваши усилия ще бъдат възнаградени. Доверете се и нещата ще се получат.

Близнаци

Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила. Към средата на месеца ще се появи първата пречка във връзката, която сте започнали. Не бива да се стряскате и поемете пълна отговорност. Всичко се случва, важно е и двете страни да проявят разбиране.


Рак

Ако даден човек вече не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте назад, не питайте защо и не мислете за причината. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда. Всичко останало ще си дойде на мястото. Колебаете се дали да признаете симпатии към колега, възникнали наскоро. Не бързайте с действията, изчакайте да видите дали пък няма да отминат още към края на месеца. Ако това не се случи, тогава признайте какво изпитвате.


Лъв

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате. Един от тях е човек, който ви разбира, с който може да говорите дълго. Другият ви разкрива какво е истинската страст. Сърцето и умът ви са в битка и само вие трябва да изберете кое от двете да послушате. Страстта или разбирателството, какво избирате?

Дева

Нови трепети ще ви омаят и ще ви накарат да забравите за всички наоколо. Очаква ви запознанство, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи наистина точно, когато най-малко очакваш. Вечно покрай вас минават щастливи двойки и си мислите как ли ще се случи и на вас. Ще се случи и то съвсем скоро. Имате всичко, не се подценявайте и не мислете, че винаги причината е у вас. Просто животът си знае работата и ще ви дари с това щастие точно тогава, когато му е времето.

Везни

Миналото ни учи да бъдем силни, а изпитанието дали сме научили своя урок идва чак, когато е време да вземем ново решение. Вие сте умни и достатъчно добре познавате себе си. Доверявайте се повече на хората до себе си, има причина те да са там. Началото на месеца ще ви донесе няколко изненади, първата от които е човек от миналото, с който ще възобновите отношения. Ще се изненадате колко общо имате все още и нищо чудно да пламне искра, която да запали стари пожари. Оставете се на събитията и не мислете прекалено много. Каквото е писано, това ще се случи.

Скорпион

Месецът на романтиката. Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно. Никога не ви е липсвало внимание, но сега ще разберете какво е то да е желано. Ще се чувствате обичани, желани и ще получите всичко, което поискате. Към края на месеца приказката няма да свърши, а ще прерасне в нещо различно и много хубаво. Имайте доверие на човека до вас, не създавайте проблеми от разни клюки, които достигнат до вас.

Стрелец

Месец, в който трябва да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Месецът ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите – оставате ли заедно или се разделяте… Причината за това ще научите към средата на месеца. Не се стряскайте от това, защото знаем, че всичко се случва с причина. И ако трябва да се разделите, по-добре това да е сега. Ако трябва да останете заедно, ще получите много сериозни знаци за това. Вглеждайте се в постъпките на човека до вас, не в думите, които чувате непрекъснато. 

Козирог

Мислите прекалено дълго, преди да действате, а в любовта мислите са излишни, а действията – наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва даром, за това се потрудете и заслужете своята приказка. Страхът не води до нищо добро и няма връзка, която да е започнала така. Трябва да се доверите, макар и да има шанс да бъдете наранени. Когато това стане, ще се окажете в най-хубавата си връзка досега. Трябва ви само малко смелост и самочувствие. Имате си всичко и трябва да се гордеете с това.

Водолей

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви казва. Любовта ви трябва да е награда и да се печели трудно, за това не давайте лесно сърцето си, въпреки че ще се опитат да ви го „откраднат“ с всички средства. Преценете дали си струва.

Риби

От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *