Мазохизъм, хапане и връзване – секс фетишите на звездите

За разлика от по-малко разкрепостените звезди от миналото, днешните знаменитости не крият най-интимните си и шокиращи фетиши, а вместо това открито говорят за тях и дори ги използват, за да се появят на първите страници на таблоидите. Така например певецът Рики Мартин сподели, че обича да уринира върху съпруга си, а Лейди Гага пък обича да я хапят, пише Дарик.

Латинозвездата Рики Мартин наскоро призна, че обича да уринира върху своя съпруг Джовани Джоузеф. В интервю за американските медии той каза, че нищо не го разпалва толкова, колкото т.н. „златен душ“.

Поп звездата Лейди Гага публично призна, че обича различни секс-костюми, но също и да бъде хапана по време на секс. Освен това певицата разкри, че често оставя изкуствени мигли на възглавницата на своя партньор, за да му напомни, че е прекарала незабравима нощ с него.

Риана пък сподели, че е мазохист. Певицата призна, че обожава да бъде връзвана и бита с камшик. Тя често говори открито за тайните от спалнята си, така че не беше изненада, когато публично заяви, че й доставя удоволствие да бъде наранявана.

Кармен Електра призна, че обича да посещава различни секс магазини и да си купува играчки като белезници и различни помощни средства.

За Скарлет Йохансон сексът в леглото е скучен и остарял. Вместо това красивата актриса предпочита секса в кола. „Мисля, че сексът в кола е страхотен и по-интересен от скучния секс в леглото“, каза тя и добави, че обожава да прави секс на задната седалка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *