Майка на 13-г. момиче подаде сигнал в полицията! Младеж блудства с дете до стадиона, дефлорира го

20-годишен младеж е задържан за 24 часа за блудство с 13- годишно момиче. Сигналът за непристойните действия на младежа е подаден от майката  на малолетната, която живее в ромския квартал в Дупница „Пич махала“.

20-годишният Алберто М. и момичето се срещали често. За пореден път в понеделник вечерта той я взел от махалата с личния си автомобил и я закарал до стадиона, който е в близост до „Пич махала“. По време на любовни ласки момичето е дефлорирано, но без полов акт, съобщават от Спешен център -Дупница. Като се прибрала вкъщи, тя съобщила на майка си какво се е случило и жената подала сигнал на тел 112.

Алберто М. е задържан в дома си в кв. „Ценеви“. След като дал показания пред дознател, е освободен. Повдигнато му е обвинение за блудство. Пред разследващия полицай Алберто заявил, че е лудо влюбен в момичето, но майка й не била съгласна да се оженят и той направил това, за да принуди майката да се съгласи да създадат семейство.

Близки роднини на обвинения в блудство Алберто съобщиха за „Струма“:  „Алберто много обича момичето. Не може да диша без нея. Говорихме му да не прави глупости, но той не ни послуша“, заявиха пред репортер на „Струма” близки на 20-г. младеж.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *