Манчестър Юнайтед назначи Бербатов?

Димитър Бербатов, който през миналата седмица обяви края на кариерата си, вече е започнал работа в Манчестър Юнайтед. Това е обявил лично агентът му Емил Данчев, пише блиц.

Дългогодишният мениджър на Бербо е съобщил новината в интервю за гръцкото радио „Метрополис 95,5“. По думите му бившият нападател от известно време е част от скаутите на „червените дяволи“.

Данчев не разкрива кога Бербатов е стартирал със задълженията си за Юнайтед. Както е известно, от известно време английските медии твърдят, че българинът може да стане дори спортен директор на клуба от „Олд Трафорд“.

“Не съм много доволен, че Димитър прекрати кариерата си, но всяко нещо си има край. Решението е негово. Не искам да говоря от негово име. Мисля, че ще остане във футбола, но на други позиции“, обяви Данчев.

„Бербатов пази добри спомени от престоя си в ПАОК. Хората го приеха много добре. Може и да не остана дълго време в клуба, но е запазил добрите си впечатления. От известно време е скаут на Манчестър Юнайтед и следи мачовете от света, включително и резултатите на ПАОК.“

„Не знам дали ще пътува за Гърция. Бих се радвал да го придружа и да гледаме победа на отбора. Отношенията ни с ръководството са много добри. Димитър има приятели в клуба, а в Солун има хора, които го обичат“, призна футболният агент.

„Не искам да анализирам какво се е случило между Димитър и бившия му треньор в ПАОК Игор Тудор. Бербатов искаше да помогне на треньора, отбора и младите играчи. Искам да пожелая успехи на ПАОК“, завърши Емил Данчев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *